Цими днями надзвичайний випадок стався в аеропорті Гонконгу. Саме там авіакомпанія Hong Kong Express Airways змусила 25-річну пасажирку пройти тест на вагітність, аби переконатися у тому, що вона не летить до Америки, аби дитина, народившись, отримала тамтешнє громадянство, пише BBC.

Як відзначається, інцидент мав місце ще у листопаді минулого року, однак відомо про нього стало тільки зараз. Відтак, Мідорі Нішіда, саме так звати жінку, збиралася вирушити літаком з Гонконгу до міста Сайпан, що на Північних Маріанських островах.

Аеропорт, фото: Shutterstock
Аеропорт, фото: Shutterstock

Варто зауважити, що ця територія є у союзі з США, а тому якщо на ній хтось народить дитину, то вона має право на громадянство Америки.

Так, перед польотом працівники компанії змусили жінку пройти тест на вагітність, хоча остання й говорила, що не носить під серцем дитини. Тільки після цього пасажирку, яка пізніше назвала цю подію "вкрай принизливою й розпачливою", впустили у літак. Вже коли ситуація набула значного розголосу, то авіакомпанія вибачилася перед Нішідою за інцидент.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"З лютого 2019 року ми вжили заходів щодо всіх рейсів до Сайпана, аби забезпечити виконання імміграційних законів США. Ми одразу ж припинили такі дії — нині вони перебувають на розгляді", — заявили в Hong Kong Express Airways.

Нагадаємо, що у Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Як повідомляв портал Знай.uа , в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.