Американський безпілотник здійснив ще один розвідувальний політ над територіями тимчасово окупованих Криму та Донбасу, повідомляє Plane Radar.

Безпілотний літак був запущений з авіабази Сігонелла на італійському острові Сицилія 17 січня о 5:50. В рамках свого польоту апарат провів моніторинг лінії розмежування на Донбасі, а потім провів розвідку вздовж узбережжя Криму.

Безпілотник
Безпілотник

Цей політ став другою розвідувальною місією американського безпілотника над українськими територіями — у кінці 2019 року було здійснено інший моніторинговий політ на Донбассі та вздовж берега Чорного моря.

Нагадуємо, що українські інженери винайшли безпілотник, який здатен з високою точністю розшукувати снаряди та боєприпаси, які не розірвались.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, зухвала провокація російського винищувача ледь не коштувала американцеві життя. У зв'язку з цим у Військово-морських силах США звинуватили Росію в безвідповідальності.

Знай. ua писав, що українські воїни схопили нахабного російського розвідника. Військовослужбовці придушили радіоканали управління БПЛА.