Іран пообіцяв віддати Україні бортові самописці літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, який нещодавно впав неподалік від аеропорту в Тегерані, повідомляє інформаційне агентство Tasnim.

Як повіддомляється, бортові реєстратори збитого Боїнга іранська сторона обіцяла передати Україні до кінця січня. Проте — за однієї умови, яка полягає в тому, що у випадку, якщо українські фахівці не зможуть впоратись з дослідженням записів “чорних ящиків”, їх потрібно буде передати експертам у Францію.

Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор
Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор

Також офіційний Іран досі не дав коментарів щодо того, що в український борт влучили дві ракети сил Протиповітряної оборони.

Нагадуємо, що нещодавно повідомлялось про те, що в Ірані проігнорували прохання України повернути бортові реєстратори збитого біля Тегерану українського борту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка, і що відомо.