З'явилася інформація, що в ніч на неділю, 19 січня, над Україною пролетіли десятки супутників американської компанії SpaceX, які належать всесвітньо відомому мільярдерові та винахіднику Ілону Маску. Про це повідомляється на сторінці "news_kiev" в соціальній мережі Instagram.

Ілон Маск

Так, над Україною пролетіли 60 супутників, які будуть підтримувати дешевий і високопродуктивний інтернет-канал, що відкриває доступ до всесвітньої мережі на всій території планети. Також у мережі з'явилося відповідне відео.

Наголошується, що тестову групу з 60 супутників американська компанія SpaceX бізнесмена Ілона Маска запустила на орбіту Землі 23 травня 2019 року. Другий запуск супутників відбувся 7 січня 2020 року. На сьогоднішній день в космосі знаходиться вже 120 апаратів, які обертаються навколо нашої планети на низькій орбіті, приблизно в 550 кілометрів від поверхні.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Нагадаємо, що засновник американської компанії Tesla, мільярдер винахідник Ілон Маск анонсував появу автомобілів, які зможуть розмовляти з людьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до 2050 року компанія SpaceX збирається доставити із Землі на Марс близько мільйона осіб, а також будувати по сто космічних кораблів Starship в рік.

Також "Знай.ua" писав, що генеральний директор Tesla Елон Маск вирішив перевірити сторінку про себе у Вікіпедії.