Несамовита буря накрила острів біля північно-східних берегів Північної Америки, частина канадської провінції Ньюфаундленд і Лабрадор. Очевидці показали, як сніг завалює десятки тисяч будинків. Шалена стихія призвела до припинення нормального життя більшої частини Ньюфаундленда.

Скріншот, фото Twitter

Коли вітри та сніг почали стихати, люди від Гамбо до Трепассі почали відкривати свої двері для снігових заметів, які часом повністю затьмарюють зовнішній світ.

Місто Святого Іоанна має плуги на дорогах, але лише для того, щоб не допустити аварійних маршрутів, оскільки надзвичайний стан залишається в силі.

Скріншот, фото Twitter

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дан Боббет, мер міста Парадайз, написав попередження мешканцям в суботу вранці: очищення понад 75 сантиметрів снігу від міського майна займе час. Поради для усіх - почекайте, оскільки діватися нікуди.

Деякі мешканці Авалону знайшли використання для дрейфу від дев'яти до десяти футів, що блокує їх двері. Місцевих мешканців цікавить одне - як вибратись із снігового тунелю. А потім, звичайно, як прокласти шлях судна, щоб отримати достатньо важелів для переміщення крізь величезний сніг навколо.

Нагадаємо, що практично до перших чисел січня в Україні проходила зима без снігу, і людям доводилося включати креатив, щоб створити святковий настрій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 18 і 19 січня по всій території України очікується малохмарна і тепла погода.