В Австралії триває активна боротьба з лісовими пожежами. Такі жахливі природні катаклізми спричинили за собою глобальні зміни в житті місцевої флори і фауни.

Експерти попереджають людей, щоб вони стежили за воронковими павуками "Agelenidae", які несуть загрозу життю людини. Фахівці кажуть, що в цей момент у цих тварин через "ідеальні умови" з'явився момент для процвітання і діяльності. Про це стало відомо завдяки інформації телеканалу CNN.

Так, місцеві жителі вологих лісових районів східної Австралії відомі своєю високотоксичною та швидкодіючою отрутою. Австралійський парк рептилій, який знаходиться в Сомерсбі, штат Новий Південний Уельс повідомив, що активність павуків в останні дні зросла.

лісові пожежі в Австралії, фото з вільних джерел
лісові пожежі в Австралії, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Через нещодавній дощ і тепер спекотні дні, які ми зараз переживаємо, павуки почнуть переміщатися. Воронкові павуки — потенційно один з найнебезпечніших видів, їх укус може виявитися смертельним, і ми повинні ставитися до нього дуже серйозно". - заявив представник парку Деніел Рамсі у відео, розміщеному в Facebook.

Нагадаємо, слідом за пожежами Австралію накрили потужні пилові бурі.

Як повідомляв Знай.uа на Харківщині спалахнув кінотеатр, долю людей вирішили секунди.

Знай.uа писав, виганяв диявола вогнем і ножем: у Києві затримали п'яного "екзорциста".