Принцеса Діана була членом британської Королівської родини і матір'ю принців Вільяма та Гаррі.
За своє життя вона мала прекрасні стосунки із синами, проте як виявилося пізніше, стосунки принцеси Діани з власною матір'ю були розірвані так холодно, що її мати колись навіть називала її "повією".

Принцеса Діана трагічно загинула в серпні 1997 року у віці 36 років. Вісті про смертельну автомобільну аварію в Парижі шокували світ і всю Королівську родину.
Також в аварії загинув хлопець Діани Доді Файєд, якому на момент аварії було 42 роки. Він був сином єгипетського мільярдера Мохамеда Ель Файеда.

У принцеси Діани та її власної матері Френсіс Шанд Кідд не було добрих стосунків.
Документальний фільм, що вийшов у ефір на "4 каналі" , показав, як Діану шокуюче обізвала "проституткою" її власна матір через її відносини з Доді Файедом.

Колишній слуга покійної принцеси Уельсу Пол Беррелл поділився цим інцидентом, коли почув телефонну розмову між принцесою Діаною та її матір'ю.

Виступаючи в документальному фільмі він заявив:
"Діана сказала: - приходьте, послухайте це, а мати ... побила її за те, що вона бачилася з мусульманським чоловіком", - сказав Беррелл.

"Ти не що інше, як проститутка і повія. Це я виховувала, повію", - сказала мати принцеси Діани.

Беррелл додав, що після розмови принцеса Діана сказала йому, що більше ніколи більше не розмовлятиме з матір'ю, доки вона живе.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Мати принцеси Діани померла в червні 2004 року.

У принцеси Діани не було добрих стосунків зі своєю мачухою, Рейн Спенсер (Зображення: GETTY IMAGES)

Найгірше те, що принцеса Діана теж не мала хороших стосунків зі своєю мачухою, Рейн Спенсер.

Принцеса Діана та її брати і сестри називали мачуху "кислотним дощем" і часто співали "Raine, Raine, go away".

Коли принцеса Діана вийшла заміж за принца Чарльза в 1981 році, багато хто в той час відзначав, що Рейн Спенсер не сиділа з Джоном Спенсером батьком нареченої. І також була відсутньою на балконі Букінгемського палацу після церемонії.

Однак їх стосунки покращилися після розколу принцеси Діани та принца Чарльза.

Як повідомляє Daily Mail, коли принцеса Діана змирилася з розпадом шлюбу з принцом Чарльзом, вона залишилася відсторонена від власної матері, тож Рейн надала їй своє "плече підтримки".

Після фатальної катастрофи принцеси Діани, Рейн говорила про розслідування смерті Діани, її прихильність та симпатія до Народної принцеси були очевидні, повідомляє BBC.

Рейн описала життя принцеси Діани як "дуже виснажливе".

Коли розслідування збиралося закінчитися, Рейн попросила у "короля справедливості" Скотта Бейкера дозволу на коротке повідомлення.

Вона подякувала всім, хто бере участь у розслідуванні, і попросила розгадати таємницю навколо смерті принцеси Діани та Аль-Фаєда, щоб вони могли по-справжньому спокійно відпочити.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі і Меган Маркл добровільно зреклися виконання королівських обов'язків, а значить, більше не мають права доступу до королівської скарбниці.


Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга дружини британського принца Гаррі Меган Маркл підтримала нещодавнє зречення герцогами Сассекськими королівських привілеїв


Також "Знай.ua" писав, що тато герцогині Сассекської, дружини принца Гаррі Меган Маркл Томас, поділився думками про зміни в життя його доньки. Так, 75-річний чоловік став героєм документального фільму "Томас Маркл: моя історія", який повинні презентувати буквально днями.