Тато герцогині Сассекської, дружини принца Гаррі Меган Маркл Томас, поділився думками про зміни в життя його доньки. Так, 75-річний чоловік став героєм документального фільму "Томас Маркл: моя історія", який повинні презентувати буквально днями.

У фільмі Томас розповідає, що не сподівається побачити свою 38-річну доньку і 35-річного зятя. Про це повідомляє видання Daily mail.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Слова Томаса прозвучали після того, як головні помічники королеви завершили операцію для пари, яка відмовилася від своїх обов'язків у спробі домогтися фінансової незалежності. Сидячи на плетеному стільці у своєму будинку в Мексиці, Томас, колишній голлівудський режисер по світлу, задумливо розповідає про свої стосунки з Меган і принцом Гаррі.

Меган Маркл і Томас Маркл, NewsOne
Меган Маркл і Томас Маркл, NewsOne

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він згадав, як Меган зателефонувала йому, щоб розповісти про свого нового хлопця. Розмова сталася після того, як Меган познайомилася з принцом Гаррі в 2016 році. Томас не знав, що можуть значити стосунки його доньки з членом королівської сім'ї.

Нагадаємо, розгнівана втечею Гаррі Єлизавета ІІ позбавила Маркл королівської розкоші.

Як повідомляв Знай.uа Маркл втекла від Єлизавети і Гаррі з маленьким сином на руках, дружину принца "зловили": фото.

Знай.uа писав, ціна волі з Маркл: Гаррі перетворився на "бомжа", від колишнього принца не залишилося й сліду.