Принц Гаррі грає роль ″неслухняного хлопчика″ без дружини Меган Маркл, стверджує експерт з мови жестів, яка зазначає, що швидкий темп герцога Сассекського видає його нервовість, оскільки він вперше з'явився на публіці після Megxit — так британці жартома називають відхід молодшого онука Єлизавети ІІ від королівських обов'язків.

Про це експерт з мови тіла Джуді Джеймс розповіла в інтерв'ю виданню Dailymail.

Принц Гаррі, який виявив бажання почати незалежне від палацу життя разом із дружиною Меган Маркл, взяв участь в своєму останньому, як припускають, офіційному заході в Букінгемському палаці. Наймолодший онук королеви провів жеребкування чемпіонату світу з регбі, а також зустрівся з юними регбістами, які влаштували матч на галявині в палацовому саду.

Журналісти, які висвітлювали цю подію, відзначили, що принц помітно нервував: він напружено посміхався і постійно смикав обручку у себе на пальці. Він зміг розслабився лише в компанії дітей.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Експерт з мови тіла Джуді Джеймс уважно спостерігала за поведінкою принца Гаррі та розкрила, що насправді приховують його жести. За її словами, герцог Сассекський грає роль ″неслухняної дитини королівської сім'ї″, коли його дружини Меган Маркл і сина Арчі немає поруч.

Про це, зокрема, свідчать жарти принца Гаррі.

″Його жарт про те, щоб доглядати за травою на імпровізованому полі для регбі, інакше він потрапить в біду, поставила його в режим емпатії як неслухняну дитину королівської сім'ї″, -каже експерт з мови тіла.

Вона додала, що перевірка його взуття на наявність бруду стала ще одним жестом, який характеризує принца Гаррі як ″непослушну дитину, яка хоче, щоб її бачили слухняною″.

″ Це також говорить про те, що він вважає себе чимось на кшталт гостя в Букінгемському″, - зазначає експерт.

Джуді Джеймс також помітила, як Принц Гаррі веь час поправляв свою обручку, що говорить про те, що він ″викликає″ віртуальну підтримку Меган, яка зараз знаходиться в Канаді зі своїм сином Арчі.

″Так, це жест самозаспокоєння, який зазвичай передбачає, що хтось справляється з потенційним тиском, ″викликаючи″ віртуальну підтримку людей, які їх люблять, в даному випадку, мабуть, Меган, хоча цей жест також може також вказувати на те, що він сумує за своїм сином Арчі″.

Питання журналістів про своє майбутнє і про те, як просувається процес ″відставки″ герцога і герцогині Сассекських, який преса прозвала Megxit, Гаррі ігнорував. Після першого питання на цю тему він лише голосно розсміявся.

Нагадаємо, Єлизавета II відпустила Меган Маркл і принца Гаррі у вільне плавання

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл займеться озвучкою Disney: принц Гаррі замовив слівце за дружину

Також Знай.ua писав, герцог і герцогиня Сассекські заявили, що складають з себе королівські повноваження.