Є одне місце в Італії, яке щороку приваблює до себе тисячі туристів. І оповите воно багатьма легендами найвідомішої у світі романтичної історії. Саме у місті Верон, знаходиться цей легендарний будинок Джульєтти.
І у 2020 році одній із закоханих парі пощастить провести вечір у знаменитій споруді.

Ця інформація з'явилася на офіційній сторінці сервісу оренди житла Airbnb.
Організатори пропонують туристам з усього світу виграти одну ніч в легендарному будинку Джульєтти, саме 14 лютого. Щоб закохані могли по-особливому відзначити День Валентина, і запам'ятати його на все життя.


При тому умови надзвичайно легкі та прості. До 2 лютого, пара закоханих має відправити листа англійською, де головним завданням стане переконання організаторів у щирості своїх почуттів.
Саме тих, хто зможе зачепити своєю історією, чекатиме не лише унікальна можливість провести День закоханих у будинку Джульєтти, але також на них чекатиме вечеря при свічках у стилі Середньовіччя, яку приготує знаменитий шеф-кухар Джанкарло Пербелліні з двома зірками "Мішлен".
Пара зможе насолодитись затишним зимовим вечором біля каміна та прочитати особливі листи, які зберігаються в маєтку.

Будинок Джульєтти у Вероні ​

Як відомо, будинок Джульєтти – одне з найпопулярніших туристичних місць Верони. Щороку мільйони туристів приїжджають сюди, щоб поділитись своєю історією нещасливого кохання або ж безрезультатних пошуків цього почуття. Люди залишають у стіні листи, на кожен з яких відповідають волонтери. Ця традиція стала основою для романтичної комедії "Листи до Джульєтти", що з'явилася у 2010 році.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, раніше хлопець пів року монтував на новий лад мультик "Спляча красуня", а потім повів свою дівчину в кіно подивитися цей мультик, щоб зробити пропозицію.


Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф Наталії Массі з Брешії, що в 100 км від Венеції, кинулася в затоплене місто – фотографувати події.


Також "Знай.ua" писав, що знаменитий голлівудський актор Орландо Блум святкує своє 43-річчя. В честь його дня народження розкажуть читачам про найбільш широковідомих романах актора.