У Китаї фіксують все більше випадків захворювання коронавірусом. Відомо, що кількість інфікованих збільшилася до 876, а загиблих – до 26.

Медики фіксують смерті за межами карантійних зон. Вже відомо про два таких випадки. Все частіше в мережі з'являються кадри з Китаю, де люди без сил падають просто на вулицях.

Смертельний коронавірус: що це таке, ознаки, лікування, glvred.info
Смертельний коронавірус: що це таке, ознаки, лікування, glvred.info

Їх забирають спеціальні бригади швидкої допомоги в костюмах з хімзащитою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На даний момент заблоковані вже 7 великих китайських міст: Ухань (11 млн осіб), Хуанган (6 млн), Сяньнин (2.6 млн), Сяньтао (1.2 млн), Эчжоу (1.2 млн), Лічуань (1.1 млн) і Чібі (550 тис.).

В КНР випустили наказ про виділення бронетранспортерів і легких танків для блокпостів. Повідомляється, що в мегаполісах напруження загострюється, а люди від різкого погіршення стану падають просто на вулиці.

За деякими даними, в Ухани 71 людина перебуває в критичному стані.

Повідомляється, що фахівці з Уханьского університету вперше змогли випробувати успішний спосіб лікування пацієнта, виявився хворим на коронавірусів 2019 nCoV.

53-річного чоловіка вдалося вилікувати за допомогою екстракорпоральної оксигенації. Китайські медики з'ясували, що пневмонію нового тупу можна вилікувати інтенсивним насиченням крові киснем. Перший випадок зафіксований і в провінції Хубей.

Нагадаємо, китайські медики знайшли ліки від смертельного вірусу.

Як повідомляв Знай. ua, китайський коронавірус підкрадається до України.

Також Знай. ua писав, що коронавірус "захопив" три нові країни і наближається до України.