Томас Маркл висловив все, що думає з приводу своєї доньки та її чоловіка принца Гаррі. Він дуже незадоволений поведінкою Меган.

На британському телеканалі Channel 5 вийшов 90-хвилинний документальний фільм "Томас Маркл: моя історія" (Thomas Markle: My Story). Всі півтори години батько Меган Маркл скаржився на доньку і розповідав, як у ній розчарувався.

75-річний Маркл в подробицях розповів про весілля своєї доньки і принца Гаррі, на якому не був. Виявляється, спочатку саме він повинен був вести свою Меган до вівтаря, проте в результаті це зробив батько Гаррі - принц Чарльз. А все через те, що Томас вирішив нажитися на одруженні і уклав угоду з журналістами: вони повинні були покроково відобразити всі етапи підготовки чоловіка до урочистого дня.

Коли Меган дізналася про це, вона дуже засмутилася, як і вся королівська родина, яка сприйняли це як втручання в приватне життя майбутніх герцога і герцогині. Принц Гаррі взагалі настільки розгнівався, що зателефонував батькові своєї нареченої і відчитав його зі всією суворістю.

А всього через кілька днів після скандалу Томас потрапив до лікарні, де йому зробили термінову операцію на серці. Тоді лікарі заявили, що він не зможе полетіти на весілля.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Гаррі сказав мені: '' Якби ви мене послухали, цього б не сталося ''. А я відповів, що шкодую, що не помер, - тоді б вони могли хоча б прикинутися, що їм дуже сумно. Хоча я впевнений: Меган плакала, коли дізналася, що мене не буде на весіллі", - заявив Томас.


Те, що його доньку до вівтаря вів по суті чужий чоловік, батька Меган дуже засмутило. Він зізнався журналістам, що заздрив батькові принца Гаррі.

"Моя донька виглядала чудово. Я б дуже хотів бути в той момент поруч з нею. Я вдячний принцу Чарльзу за те, що він зробив. Якщо чесно, я навіть трохи сплакнув. Донині не можу забути це", - зазначив Маркл.

При цьому батько герцогині Сассекському не забув звинуватити свою доньку в повній відсутності родинних почуттів:

"Я для них просто не існую, але зараз Гаррі, розуміє він це чи ні, є частиною моєї сім'я, а я - частина його сім'ї. Ми повинні поговорити. Йому вже не 12 років - у нього немає права бути чутливим".


Томас Маркл вважає, що тепер йому всі винні і каже про це відкритим текстом: "Королівська родина мені винна, Гаррі винен, Меган винна. Я повинен бути винагороджений за те, через що я пройшов. Моя донька говорила, що подбає про мене, коли я стану старим. Зараз я вже постарів - пора доглядати за татом".

Нагадаємо, батько Меган Маркл забув про королівську галантність

Як повідомляв портал Знай.ua, Королева Єлизавета II захворіла після від'їзду Гаррі та Меган

Також Знай.ua писав, члени королівської родини стануть героями мультфільму.