У російській столиці відбуваються тривожні події. Так, сімох постояльців готелю "Арт Москва Войковська" екстрено госпіталізували. У туристів виявили симптоми коронавіруса. Медики чекали ще одну групу туристів з 20 осіб. Всі вони, громадяни КНР.

За інформацією одного з російських Telegram-каналів, попередній діагноз у всіх сімох хворих — банальна ГРВІ, однак інфекціоністи вирішили їх госпіталізувати. Про всяк випадок. Повідомляється, що медики вже провели огляд більше ста туристів з Китаю.

Китайські туристи в московському готелі, Telegram "Life shot"
Китайські туристи в московському готелі, Telegram "Life shot"

У мережі з'явилися кадри зсередини готелю "Арт Москва Войковська": лікарі продовжують обстежувати китайських туристів. Пізніше з'явилася інформація, що всіх 220 постояльців готелю "Арт Москва Войковська", звідки екстрено госпіталізовано з підозрою на коронавірус сімох громадян Китаю, додатково перевірять.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Так як у нас розміщується ще кілька груп китайських туристів, всі ці групи попередньо буде оглнуто в автобусах і в холі готелю на предмет симптомів коронавіруса", - повідомляє керівництво готелю.

Нагадаємо, коронавірус почав забирати життя за межами Китаю: чиновники закривають цілі міста.

Як повідомляв Знай.uа якщо коронавірус "завітав у гості": українцям розповіли, де знайти порятунок.

Знай.uа писав, коронавірус торкнувся 1,17 мільярдів людей: в Китаї зробили серйозні заходи спецзахисту.