Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл заявила, що ніколи не була настільки щасливою як зараз після того, коли покинула Великобританію. Про таке повідомляють іноземне видання US Weekly.

Зауважимо, що не так давно Маркл покинули Велику Британію після того, як королівська пара оголосила про відмову від виконання своїх церемоніальних обов'язків.

Наразі вона повернула до свого восьмимісячного сина Арчі у Канаду, а принц Гаррі ще на деякий час залишився у Британії, аби обговорити ситуацію, що склалася з іншими представниками монаршої родини, що не були заздалегідь повідомлені про наміри подружжя.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Відтак, на днях під час того, коли Маркл гуляла по одному з парків Ванкувера з малюком Арчі і собаками, вона зізналася, що почувається зараз просто прекрасно і дуже щаслива.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Меган відчуває себе вільною. Вона ніколи не була щасливішою, ніж зараз. Вона рада бути поза Лондоном, і дуже здивована тим, як швидко це все вирішилося", - йдеться в повідомлення видання.

Нагадаємо, що Меган Маркл насолоджується свободою в Канаді, поки Гаррі вирішує всі справи в Лондоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Томас Маркл висловив усе, що думає з приводу своєї дочки і її чоловіка принца Гаррі.

Також "Знай.ua" писав, що королева Великобританії Єлизаветі II захворіла після від'їзду Гаррі і Меган.