В Данії місцевий парламент днями міг перетворитися на стендап-клуб. А все тому, що після 14 годин роботи прем'єр-міністр країни вирішила розповісти депутатам, як держава придбала чотирьох циркових слонів і одного верблюда. Зал засідань буквально порвало від сміху.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Відомо, що в березні минулого року датським циркам заборонили використовувати диких тварин, у тому числі слонів. Держава взялася їх викупити, щоб забезпечити тваринам гідне життя. Останніх чотирьох слонів уряд викупив на початку року і витратив на них 1,6 млн євро. Але раптово з'ясувалося, що одна зі слоних на ім'я Рамболін вже давно закохана у верблюда Алі. Майже десять років вони були нерозлучні. Тому верблюда довелося "приєднати до операції" — купити його разом з іншими.

Нам повідомили, що дуже важливо не розлучати Рамболин і Алі, - заявила прем'єр Метте Фредеріксен — і не змогла втриматися від сміху. — Ось чому нам довелося взяти і його. Слідом за нею засміялися і депутати парламенту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Укравтодор і Гончарук обіцяють залатати тисячі кілометрів ям.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський та Гончарук потрапили "під роздачу" після гучних подій.

Знай.uа писав, скандал в будівельній галузі набирає обертів: доручення Гончарука ігнорують, що відомо.