З Японії прийшли тривожні новини. Так, почесний імператор Японії Акіхіто, який у минулому році зрікся престолу, зіткнувся з проблемами здоров'ям. Відомо, що Акіхіто впав в непритомність.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Управління справами імператорського двору.

Акіхіто, РБК
Акіхіто, РБК

Повідомляється, що колишній монарх впав в одному з приміщень палацу і на деякий час втратив свідомість. Обстеження, яке він пройшов відразу після цього, не виявило причин події. Зазначається, що почесний імператор вже відновився і відчуває себе добре.

Варто нагадати, що Акіхіто зійшов на трон в 1989 році після смерті батька і став першим японським монархом, який зайняв престол при післявоєнній конституції. Він відрікся престолу 30 квітня 2019 року, після чого новим імператором став його син Нарухіто.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, в Балтійському морі дослідники виявили майже 6000-річне кільце з рогатої тварини: фото.

Як повідомляв Знай.uа вискочка змінив історію назавжди: таємницю незчисленних скарбів Трої і легендарного коня розкрито.

Знай.uа писав, ховалася 2 тисячі років: у палаці імператора Нерона вчені виявили таємну кімнату з фантастичним сюрпризом.