Компанія RMS Titanic подала до суду позов до Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США (NOAA) через інцидент, який стався на дні Атлантичного океану, повідомляє The Telegraph.

Як повідомляється, глибоководний апарат Тритон компанії EYOS Expeditions зіштовхнувся з залишками лайнера Титанік. В RMS Titanic звинувачують NOAA в тому, що там знали про цей інцидент, але не повідомили про нього громадськість, тому позивачі ставлять під сумнів спроможність цієї організації.

Керівник EYOS Expeditions розповів про те, що зіткнення сталось через втрату керування підводним апаратом через сильну течію. А голова експедицію Роб МакКаллум стверджує, що підводники намагались триматись якнайдалі від Титаніка, але для того, щоб взяти дві важливі проби, вони були змушені наблизитись до залишків лайнера впритул.

Нагадуємо, що залишки Титаніка отримають міжнародний захист від США та Великої Британії для того, щоб їх зберегти та забезпечити відповідною повагою.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що група дайверів вперше за 14 років відвідала уламки легендарного "Титаніка".

Також портал Знай.uа писав, що у Німеччині знайшли заповіт Гітлера.