Єлизавета II виявилася активним користувачем Facebook. Попри те, що Її Величності 93 роки, королева проявляє неабиякі здібності, коли мова йде про технології. З'ясувалося, що у неї є особистий профіль у Facebook.

Повідомляється, що Єлизавета II є власницею особистого профілю у Facebook, поряд з добре захищеним мобільним телефоном і айпадом. Відзначається, що за межами палацу ніхто цією інформацією не володіє.

Єлизавета II та принц Чарльз, фото: Instagram / theroyalfamily
Єлизавета II та принц Чарльз, фото: Instagram / theroyalfamily

"У королеви є айпад, ноутбук і особистий акаунт у Facebook, хоча ніхто поза межами палацу не знає, скільки "френдів" у неї є. У неї є свій мобільний. Вона навчилася відправляти з нього повідомлення, і її телефон "найкрутіший" у світі. Він зашифрований так само, як ті, які використовуються службою безпеки, і його неможливо зламати", — повідомив інсайдер.

Повідомляється, що за тим, щоб королівський телефон завжди був заряджений, стежить особистий асистент королеви і головний камердинер Анджела Келлі. Єлизавету II навчили користуватися гаджетами фахівці. Крім цього, у разі потреби їй на допомогу приходять її старші онуки — Пітер Філліпс і його сестра Зара.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Королева Єлизавета, фото: Getty Images
Королева Єлизавета, фото: Getty Images

Стало відомо, що найбільше телефоном королева спілкується зі своєю донькою принцесою Анною і менеджером по скачках Джоном Уорреном. Мобільний Її Величності доступний 24/7 і в списку її контактів номери всіх лідерів світових держав, а також високопоставлених осіб, з якими монархиня в разі потреби завжди може зв'язатися. Однак Єлизавета II користуватися телефоном на публіці не любить.

Якось у розмові з колишнім послом США Метью Барзуном вона обмовилася, що вважає "дивним" бачити в руках телефони, оскільки в цьому випадку "втрачається зоровий контакт".

Королева Єлизавета із спадкоємцями престолу
Королева Єлизавета із спадкоємцями престолу
Фото: tk.media

Нагадаємо, раніше від'їзд принца Гаррі зіграв на руку Вільяму: Єлизавета II призначила чоловіка Міддлтон на нову королівську посаду

Як повідомляв портал "Знай.ua", чекає на повернення Гаррі? Єлизавета ІІ подарувала принцу Вільяму титул з "терміном придатності"

Також "Знай.ua" писав, принци і принцеси з розбитими серцями: названо найвідоміші королівські пари, яким не судилося бути разом