В індійському штаті Уттар-Прадеш чоловік взяв у заручники близько 20 дітей, яких запросив до себе додому на святкування дня народження дочки. Всі діти були врятовані, а їх викрадач убитий в ході рятувальної операції.

Чоловікові вдалося поранити двох поліцейських і одного місцевого жителя, коли ті намагалися відкрити двері в будинок. Зловмисником, за даними місцевого видання, є чоловік на ім'я Суреш Батам, який раніше звинувачувався у вбивстві. Він запросив дітей на день народження своєї дочки, де взяв їх у заручники.

В Індії захопили дітей в заручники, фото: HT Photo
В Індії захопили дітей в заручники, фото: HT Photo

Повідомляється, що коли місцеві жителі спробували врятувати дітей, Батам відкрив вогонь. За деякими даними, в будинку було від 20 до 25 осіб. Крім того, там могли знаходитися дружина і дочка злочинця. За даними Reuters, чоловік відбував довічне покарання за вбивство, проте був звільнений умовно-достроково.

Точні мотиви зловмисника не уточнюються. За даними видання, раніше чоловік розіслав скаргу в адміністрацію, в якій стверджував, що йому було відмовлено у видачі житла відповідно до встановленого плану для бідних. Цей лист, згідно з твердженням поліції, доводить, що він планував захоплення заручників заздалегідь.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Румунії стався землетрус, поштовхи дісталися України

Як повідомляв портал "Знай.ua", світу показали, як смертоносний коронавірус з Китаю виглядає під мікроскопом

Також "Знай.ua" писав, що десятки українців опинилися в заручниках джерела китайського коронавірусу, термінове звернення посольства