Вночі 31 січня в Румунії зафіксували потужний землетрус магнітудою 4,8. Згідно з даними Геологічної служби США поштовхи відчувалися в радіусі 250 кілометрів.

Землетрус зафіксовано о 3:26 за київським часом у повіті Вранча. На думку експертів, вогнище коливань земної поверхні залягав на глибині 120 кілометрів. Поштовхи відчувалися в радіусі 250 кілометрів. Країни, на території яких відчувався землетрус — Болгарія, Молдова, Румунія і Україна.

Землетрус в Румунії, фото: earthquake.usgs.gov
Землетрус в Румунії, фото: earthquake.usgs.gov

Варто зауважити, що користувачі Facebook пишуть, що відчували землетрус близько 4 ранку в Білгород-Дністровському Одеської області.

24 січня стався потужний землетрус в на сході Туреччини. Повідомлялося, що кількість загиблих в результаті землетрусу зросла до 38 осіб. Всього в лікарню звернулися 1607 осіб. У місті Сивридж стався потужний землетрус магнітудою 6,8. Його було зафіксовано на глибині 10 кілометрів над землею. Землетрус відчувався в сусідніх провінціях, Діярбакирі, Адыямане і Самсун. Підземні поштовхи відчувалися також в Ізраїлі, Іраку і Сирії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Землетрус в Румунії, скріншот: facebook / bojcenko
Землетрус в Румунії, скріншот: facebook / bojcenko

Нагадаємо, наймоторошніші 24 години в житті: під уламками будівлі мати з 2-річною дівчинкою провели цілу добу, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Землетрус сколихнув країну: природне явище розгромило вщент всі будівлі, є жертви

Також "Знай.ua" писав, що у райському куточку Тихого океану стався потужний землетрус, карта