Як відомо, епіцентром землетрусу магнітудою 6,8 став селище Сивридже в провінції Елязиг на глибині 6,7 км В результаті землетрусу зруйновані десятки будинків, а їх жителі змушені шукати порятунку на вулиці.

Землетрус в Туреччині, LIFE SHOT

Також підземні поштовхи відчули в Сирії, Лівані та Ірані.

Землетрус почався в п'ятницю о 20:55 за місцевим часом і тривав 15 хвилин. Магнітуда повторних поштовхів була від 5,4 до 3,3.

Землетрус в Туреччині, LIFE SHOT

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Так, на даний момент рятувальникам вдалося витягти з-під завалів живими 45 осіб. Серед них 2-річна дівчинка та її мама, які провели під уламками 24 години. Їх терміново відправили до лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Згідно з останніми даними, жертвами природного явища стали 33 людини, постраждалих налічується понад 1600. У турецькому МВС стверджують, що влада надали тимчасове житло понад 15 тисячам мешканцям, чиї будинки виявилися повністю зруйнованими.

Землетрус в Туреччині, LIFE SHOT

Землетрус в Туреччині, LIFE SHOT

Землетрус в Туреччині, LIFE SHOT

Нагадаємо, що в південно-західній частині Тихого океану, поблизу узбережжя островів Фіджі, стався сильний землетрус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", епіцентр землетрусу магнітудою 6,8 перебував на сході Туреччини, в провінції Элязыг, на глибині 6,7 км

Також "Знай.ua" писав, що на Закарпатті вчені-сейсмологи зафіксували землетрус.