Американський мільярдер і глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск занурився у музику. Він розповів про це в twitter своїм шанувальникам.

Тesla виробляє нові машини, SpaceX запускає в космос все більше ракет і супутників, тому Ілон Маск вирішив відновити музичну кар’єру, аби трохи розважити себе.

Його новий трек називається Don’t Doubt ur Vibe, що перекладається як "Не сумнівайся у своєму вайбі". Окремим твітом Маск уточнив, що музику і слова він написав самостійно. У пісні лише один тег — "аніме".

На обкладинці треку він розмістив знімок диска у вигляді Марса і Tesla Cybertruck як відсилку до своїх інших проектів. Також Маск поміняв своє ім’я в твітері на E "D" M – мабуть, щоб підкреслити музичний жанр, в якому він вирішив розвиватися.

Ілон Маск розповів, що сам написав текст пісні і виконав її. В підтвердження він додав знімки.

У композиції повторюється фраза don't doubt your vibe ("Не сумнівайся в своїх емоціях"), у другій половині треку звучить Because it's true ("Тому що це правда").

Мільярдер також опублікував фотографії із студії звукозапису. Сам сингл опублікований на Soundcloud.

Ще навесні минулого року виконавчий директор компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск записав свій дебютний музичний трек. Аудіо він опублікував на SoundCloud. Однак, це не чергова пісня в стилі реп, в якому описується небезпечна життя з наркотиками і жінками легкої поведінки.

Реп-композиція винахідника називається RIP Harambe присвячена 17-річній горилі Харамбе. Самця застрелили співробітники зоопарку Цинциннаті після того, як він схопив маленьку дитину і потягнув у кут клітки.

Нагадаємо, Ілон Маск назвав день Х колонізації Марса.

Як повідомляв Знай.ua, у мережі показали нову модель автомобіля від Ілона Маска.

Також Знай.ua писав, що Ілон Маск дістався до України.