В новосибірському супермаркеті влаштували акцію на пральний порошок – покупцям запропонували три кілограми порошку всього за 99 рублів (39 грн.). Але незабаром адміністрація магазину пошкодувала про це, адже покупці ледь не рознесли все навколо, увірвавшись в приміщення за акційним товаром. Люди розповіли, що через тисняву натовп зніс на своєму шляху рамку металошукача при вході в маркет. Це можна побачити і на відео з камер відеоспостереження.

Покупці, почувши про акцію почали збиратись біля входу в супермаркет ще до відкриття. А коли двері таки відкрили, натовп увірвалася, влаштувавши тисняву. Дивом не постраждали каси магазину, адже люди не бачили нічого на своєму шляху. Ажіотаж підтвердили і в магазині, там відзначили, що озвірілих покупців було близько двох сотень. На щастя, при цьому конфліктів в черзі не було і в тисняві ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у Німеччині неадекват відкрив вогонь по натовпу, є загиблі і поранені.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі з'явилося відео зі зневіреними китайцями.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що "голі" харків'яни штурмували секонд-хенд з кулаками і матами.