Канадський блогер Джеймс Поток, якого знають під псевдонімом Поток Філіп, прямував авіарейсом з Торонто на Ямайку і вирішив трохи пожартувати просто на борту літака.

Хлопець заявив, що він хворий на китайський коронавірус. Жартівник знімав все на камеру, сподіваючись, що відеозапис стане вірусним і допоможе йому нарешті стати всесвітньо відомим. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

"Прошу вашої уваги. Я тільки що повернувся з провінції Хунань, столиці коронавіруса. Я відчуваю себе не дуже добре. Дякую за увагу", – заявив він в лайнері з 243 пасажирами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через 15 хвилин екіпаж літака попросив блогера надіти маску і рукавички, а потім пілоти вирішили летіти назад, в Торонто. В інтерв'ю для порталу City News Джеймс Поток повідомив, що шкодує про подію. Блогера заарештували за хуліганство, він чекає на суд.

Нагадаємо, над Львовом в літак вдарила блискавка, пасажири пережили страшне.

Як повідомляв Знай.uа літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом.

Знай.uа писав, іранський генерал видав свою версію про збитий в Тегерані літак МАУ.