73-річна Джамуай Сає-Йонг з Таїланду, яка змогла вилікуватися від пневмонії, спричиненої китайським коронавірусом, розповіла про перебіг хвороби.

Зі слів жінки вона не одразу зрозуміла, що захворіла, оскільки легке запаморочення спершу списала на свій вік. Пізніше додалась відсутність апетиту — Джамуай Сає-Йонг навіть не могла їсти. Жінка перебувала в китайському місті Ухань з 25 грудня по 3 січня.

Джамуай Сає-Йонг вилікувалася від коронавірусу, скріншот: Facebook
Джамуай Сає-Йонг вилікувалася від коронавірусу, скріншот: Facebook

"Спершу я відчула легке запаморочення, але списала це на свій вік. Я тільки повернулася з поїздки до Уханя і втомилася. Потім запаморочення посилилося, і я не могла їсти. Під час вдихів я відчувала біль в легенях і серці. Через кілька днів мене помістили у лікарню, під нагляд лікарів", — розповіла жінка.

Старша працівниця Міністерства охорони здоров’я Таїланду Аумпорн Бенджаронгпітак розповіла, що медики, які лікували Сає-Йонг, не використовували противірусних препаратів. Виявилося, що з інфекцією допомогла впоратися імунна система пацієнтки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Джамуай Сає-Йонг вилікувалася від коронавірусу, скріншот: Facebook
Джамуай Сає-Йонг вилікувалася від коронавірусу, скріншот: Facebook

"Якщо ви почуваєтесь зле, зверніться до лікаря. Від коронавірусу можна вилікувати, тому що у нас хороші лікарі, пацієнти повинні залишатися стійкими", — заявила Джамуай Сає-Йонг.

Таиландка выздоровела после уханьского коронавируса

73-летняя жительница Таиланда выздоровела после уханьского коронавируса. Медики говорят, что ее иммунная система справилась с болезнью без помощи противовирусных препаратов

Geplaatst door Настоящее Время op Dinsdag 4 februari 2020

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції