На днях мешканець Росії провів вкрай цікавий експеримент. Відтак, він вирішив дізнатися те, наскільки мешканці країни будуть раді побачити свого президента Путіна в ліфті власного будинку. І слід зауважити, результати вражають.

Відповідний відеоролик він опублікував на власному YouTube-каналі.

Відтак, на відео видно, як росіянин вішає у новенькому ліфті багатоповерхівки великий портрет президента РФ Володимира Путіна, а також встановлює камеру відеонагляду, після чого зникає, залишивши російського лідера віч-на-віч з мешканцями будинку.

Скріншот з відео

Так, на кардах чудово видно, як жителі багатоповерхівки відчувають вкрай негативні емоції, коли бачать свого президента у ліфті: одні намагаються зірвати його, інші не стримуються та нецензурно виражаються. Окрім цього, є й такі, які відверто починають сміятися з портрета та нарікати на те, що Путін – це найгірше, що могло трапитися з їхнім будинком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у Колумбії побачили привид Пабло Ескобара.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найуспішніші сестри у світі: як йшли до світової слави Джіджі та Белла Хадід

Також "Знай.ua" писав, що "Я Барбі": скандальний "живий Кен" хоче відрізати собі пен*с і перетворитися в ляльку