Відомий британський тележурналіст і телеведучий Філліп Шофілд після 27 років шлюбу раптово публічно зізнався про свою нетрадиційну орієнтацію, пише видання The Sun. У журналіста двоє дорослих доньок і дружина, з якою він жив довгі роки. Про свою орієнтацію він заявив в Instagram, де у нього майже 3 мільйони фоловерів. Сьогодні бути геєм – це привід для гордості, але я відчуваю замішання з-за того, що заподіяв біль своїй сім'ї", – написав Шофілд.

Філліп Шофілд і Стефані Лоу, Instagram
Філліп Шофілд і Стефані Лоу, Instagram

Першими про орієнтацію чоловіка дізналася його сім'я, і рідні не відвернулися від нього, а навпаки підтримали, хоча і були в замішанні. Під кінець свого звернення журналіст попросив своїх фоловерів поставитися з розумінням до цієї ситуації і бути поблажливими до членів його сім'ї. Незабаром, в ефірі ранкового шоу він розповів, що був змушений зробити цей камінг-аут, оскільки це "починало його мучити". Чоловік зізнався, що багато років був нечесний з собою. Філліп Шофілд каже, що не знає, як складеться його життя далі, але поки що він не готовий до відносин з чоловіком.

Phillip Schofield Opens up About Being Gay This Morning

Phillip Schofield Opens up About Being Gay This Morning Follow our other page Just British Tv

Geplaatst door Bring Back Jeremy Kyle op Vrijdag 7 februari 2020

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, американський ЛГБТ-активіст закликав трьох "слуг народу" зробити камінг-аут.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві з ветераном АТО розправилися за сексуальну орієнтацію.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Гаррі Поттера" оголилася і зробила камінг-аут.