У Великобританії в місті Лідс неадекватний чоловік жорстоко познущався над двома немовлятами. Відомо, що нелюд переламав дітям кістки. Це з'ясувалося, коли дитину доставили до лікарні батьки, які не могли зрозуміти, що сталося з їх дитиною.

Так, видання Yorkshire Evening Post повідомляє, що у дівчинки в госпіталі виявили 19 переломів, у тому числі множинні переломи ребер, гомілок і передпліч. Рентгенологи дійшли до висновку, що травми завдавли дитині в різні дні.

Люк Флінн, фото: yorkshireeveningpost
Люк Флінн, фото: yorkshireeveningpost

На друге немовля чоловік напав, попередньо потоваришувавши з матір'ю майбутньої жертви. Дівчина розповіла, що залишила чоловіка потримати дитину, поки збирала речі до поліклініки. Потім вона почула "крик, подібного якому ніколи в житті не чула". Дівчинку вона знайшла, на дивані.

Наголошується, що дитина вже до нападу була серйозно хвора і через скупчення рідини в головному мозку відчувала труднощі з рухом. Дівчинка отримала перелом кісток лоба і правої ноги. Нападник своєї провини не визнав. За інформацією британських ЗМІ, чоловіка засудили до десяти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові молодого хлопця вбили в тролейбусі, поки очевидці знімали відео.

Як повідомляв Знай.uа тіло молодої харків'янки знайшли у вигрібній ямі, - вбили і кинули, як порожню пляшку.

Знай.uа писав, у Києві серед гаражів знайшли сидячий труп молодої дівчини, кадри не для слабкодухих.