Поліція Північного Йоркширу, Великобританія, розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оголошення про розшук власника персня. Однак поліцейські не розпізнали у своїй знахідці знаменитий артефакт з "Володаря перснів" - Єдиний Перстень.

Зате користувачі мережі відразу впізнати прикрасу, що є реплікою магічного предмету з кінотрилогії Пітера Джексона, і стали глузувати з поліцейських.

Ситуація виявилася особливо забавною, оскільки інцидент стався в Великобританії, де місцеві топоніми досить схожі на ті, що використовував Джон Роналд Руел Толкін у свої знаменитій фентезі-сазі. Так, навіть назва "Йоркшир" схожа на "Шир", поселення, з якого й походили гобіти, які деякий час володіли перстнем.

На сторінці у соціальній мережі поліції називали можливих власників предмету: головного героя "Володара перснів" Фродо Беґінса, а також його попередників Більбо Беґінса і Ґолума.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Багато хто пропонував повернути могутню річ її першому власнику і творцю, темному володарю Мордору Саурону. Варто зазначити, що повернення перстня силам зла могло б мати катастрофічні наслідки для всього світу якби магія й справді працювала.

Єдиний Перстень є головним поміж перснів влади. Спробі його знищення й присвячена літературна і кінотрилогії "Володар перснів".

Нагадаємо, раніше помер син творця "Володаря перснів" Джона Толкіна, який продовжував справу геніального батька

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Володар Перстнів" продовжується: буде знято серіал за мотивами трилогії.

Також "Знай.ua" писав як Толкін надихнув Led Zeppelin на написання хітів.