Принц Гаррі розказав журналістам, що був вимушений звернутися за допомогою психіатрів і психотерапевтів для лікування депресії після загибелі його матері принцеси Діани.

Про це повідомляє Page Six з посиланням на власні джерела.

Принц Гаррі пояснив, що дуже тяжко переживав смерть матері. Діана загинула в автокатастрофі у Франції в 1997 році, і хлопцю було тоді лише 13 років.

Гаррі зізнався, що проходив терапію протягом декількох років, щоб спробувати подолати травму. За словами принца, дитинство суттєво вплинуло на його доросле життя. І доля його матері стала однією з причин, через яку Гаррі наважився покинути королівську сім'ю разом зі своєю дружиною Меган Маркл.

Принц Гаррі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Для Гаррі принципово важливо, щоб його родині ніколи не довелося пройти через те, що сталося з принцесою Діаною та ним самим.

Також принц підкреслив, що не шкодує про рішення відмовитися від королівських привілеїв, хоча це й було складним рішенням.

Нагадаємо, раніше потішені Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися вручати "Оскар" через більш вигідну пропозицію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", над принцом Гаррі знущаються через нову "роботу".

Також "Знай.ua" писав як виглядає нове життя колишніх герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі.