З'явилася інформація, що в провінції Ідліб (Сирія) сталася страшна авіакатастрофа. Вертоліт сирійської армії був збитий під час польоту. Про це повідомили в командуванні сирійських опозиційних сил, які ведуть бої проти військ президента Башара Асада.

В Сирії збили вертоліт

Так, згідно з отриманою інформацією командування сирійських опозиційних сил, вертоліт Мі-8 впав трохи на південь від міста Ідліб, а точніше на території, яка контролюється противниками Асада. В результаті аварії загинув пілот. Також поки не надходило інформації про те, чи перебували на борту вертольота ще люди.

В Сирії збили вертоліт

В Сирії збили вертоліт

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В Сирії збили вертоліт

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пасажирський літак авіакомпанії Ariana Afghan Airlines , що слідував рейсом з Герату в Кабул, розбився над територіями, які контролює угруповання "Талібан".

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат Державної думи від "Єдиної Росії" Айрат Хайруллін загинув в авіакатастрофі.

Також "Знай.ua" писав, що бойова авіація Російської Федерації завдала удару по лікарні і пекарні на північному заході Сирії.