Французький модельєр Жан-Поль Готьє в інтерв'ю Ксенії Собчак розповів, що порадив би шведській екоактивістці Ґреті Тунберґ звернути увагу на одяг зеленого або блакитного кольору.

67-річний Готьє зазначив, що створюючи образ для шведської активістки Ґрети Тунберґ, він повинен розібратися, що являє собою її его. "Це допоможе не допустити помилок", – пояснив модельєр.

Ксенія Собчак і Жан-Поль Готьє, скріншот: YouTube
Ксенія Собчак і Жан-Поль Готьє, скріншот: YouTube

Обговорюючи можливий стиль Ґрети Тунберґ , Готьє заявив, що "виходячи з її зовнішності запропонував би екологу найбанальніший варіант – одяг в зелених або блакитних тонах". Свій вибір модельєр пояснив лаконічно: "Це має бути щось природне".

Собчак вирішила пожартувати і запитала, чи може це бути "костюм огірка", у відповідь Готьє розсміявся і зазначив, що ця ідея "непогана". Епатажний кутюр'є додав, що запропонував би Тунберґ ще кілька варіантів – "костюм салату або буряка".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ксенія Собчак і Жан-Поль Готьє, скріншот: YouTube
Ксенія Собчак і Жан-Поль Готьє, скріншот: YouTube

Варто зауважити, що стиль 17-річної екоактивістки Ґрети Тунберґ відрізняється навмисною недбалістю. Як у повсякденному житті, так і на офіційних заходах вона носить толстовки з капюшонами і вільні трикотажні штани. Після зустрічі Тунберґ з принцом Уельським Чарльзом в Давосі, журналісти Vanity Fair написали, що "Грета у своїй фірмовій толстовці з капюшоном і принц у своєму елегантному смугастому костюмі виглядали досить дивно".

Жан-Поль Готьє у світі моди здобув славу "революціонера", постійно зміщуючи модні акценти і руйнуючи стереотипи. Саме він першим почав запрошувати на свої покази моделей з нетиповою для подіумів зовнішністю і параметрами. У січні 2020 року кутюр'є заявив про вихід на пенсію.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо про щасливе дитинство екоактивістки: Шварценеггер подарував Ґреті Тунберґ новеньку "Tesla"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грета Тунберг перемогла: людство переробляло сміття ще до народження Ісуса Христа

Також "Знай.ua" писав про найгучніші скандали і меми з Гретою Тунберг: Трамп, Шварценеггер, елітний потяг та ООН