Надзвичайний інцидент стався в аеропорті Торонто. Саме там один із пасажирів став зіркою мережі лише тому, що широко розставив ноги, коли чекав свій літак.

Відповідний знімок оприлюднили на Instagram-сторінці travelcreeps.

Відтак, на фото видно, як невідомий авіапасажир, сидячи в залі очікування аеропорту, сильно збентежив оточуючих тим, що так широко розставив ноги по обидві сторони від себе, що на сусідніх кріслах ніхто не зміг попросту сісти.

Скріншот допису

"Або ця чоловік настільки хоче сидіти один, або у нього надзвичайно занедбаний елефантіаз (хвороба, яка передбачає збільшення кінцівок або частин тіла)", - йдеться у підписі до посту.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зауважити, що в коментарях під дописом одні засуджують чоловіка, інші ж навпаки стають на його бік та стверджують, що тут нічого немає дивно.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус на елітному лайнері Diamond Princess підхопили ще декілька десятків людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", що берегова лінія Нідерландів потерпає від підйому рівня моря.

Також "Знай.ua" писав, що в Італії виявлено поховання воєначальника, древня гробниця показала історію до появи Риму