Вчителі петербурзької школи підліткам заборонили виступ під пісню групи Queen, угледівши в ньому "пропаганді гомофобії та гомосексуалізму". Про це інформують росЗМІ.

За інформацією видання, учні школи №375 готували до 14 лютого виступ під пісню I want tо break free групи Queen. Школярі обрали костюми у стилі гурту, надихнувшись фільмом "Богемська рапсодія". За словами одного з учнів, спочатку педагоги схвалили номер, але, коли побачили підлітків в костюмах, змінили рішення.

Богемська рапсодія, кадр з фільму

"Коли ми вже переодяглися і готові були виступити, до нас підійшли вчителя англійської мови і сказали наступне: "Це що за вигляд, вам потрібно в стриптиз-клуб", "Наша школа не буде пропагувати гомофобію і гомосексуалізм", "Дивіться, у нього ще й вуса", — розповів старшокласник.

Богемська рапсодія, кадр з фільму

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

В прес-службі адміністрації району, де знаходиться школа, пояснили заборону тим, що номері "сирий" і його потрібно доопрацювати, щоб показати в наступний раз. Самі підлітки таку версію заперечують і називають справжню причину заборони.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська взялася за раціон українських школярів, що вигадала перша леді.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові нелюд заманив хлопчика в лігво жаху, копи обімліли від побаченого.

Знай.uа писав, українського консула звинуватили в зґвалтуванні дитини, деталі злочину.