Несподівано підкралася безбожня пітьма. Так, протоієрей РПЦ Димитрій Смирнов порівняв цивільних дружин з "безкоштовними повіями". Такої критики від представників Російської православної церкви ще ніхто не чув.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Дмитро Смирнов, фото: РБК
Дмитро Смирнов, фото: РБК

"У нас жінки самі не розуміють, що таке шлюб. Не хочеться сказати, що "я безкоштовна повія", тому кажуть: у мене цивільний шлюб. Привіт! Та ні, ти просто безкоштовно надаєш послуги - і все, а так ніхто тебе за жінку не вважає", - заявив голова патріаршої комісії у справах сім'ї протоієрей Димитрій Смирнов.

Священик при цьому зазначив, що у Росії заміжніх жінок на мільйони більше, ніж одружених чоловіків. "Як так може бути? Та дуже просто: ті чоловіки, про яких кажуть, що вони одружені цивільним шлюбом, вони не вважають їх за дружин, це просто тимчасова втіха. Тому що якби він ставився до неї як до дружини - ну що, важко зареєструватися, чи що? Та ні, жодної праці", - вважає представник церкви.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Святий Валентин нікого не вінчав, в ПЦУ приголомшили всіх закоханих.

Як повідомляв Знай.uа Путін з патріархом Кирилом стали посміховиськом, мережа розривається від дикого реготу.

Знай.uа писав, у головному військовому храмі Росії повісять Путіна... поруч із Зеленським.