Меган Маркл після того, як забрала принца Гаррі з королівської сім'ї, потрапила в гучний скандал. Виявляється, у минулому році відома письменниця Жермен Грір сказала про герцогині одну цікаву фразу, яка у майбутньому виявилася пророчою.

З'ясувалося, що у минулому році Грір сказала про Маркл: "Я сподіваюся, що вона втече, але, можливо, вона візьме Гаррі з собою". Також Грір розповіла про те, як вони можуть "скотитися в повну невідомість".

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Більше того письменниця Жермен Грір вважає, що герцогиня Сассекська ніколи не любила свого чоловіка принце Гаррі. А її перебування поруч з ним є всього лиш бажанням домогтися легкої слави.

Однак у свою чергу Маркл почувалась ображеною через безліч причин, наприклад, за расовою ознакою. Пов'язано це з тим, що герцогиня йде проти системи і намагається робити те, що їй подобається, а не те, що диктує суспільство.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: instagram

Меган Маркл та принц Гаррі зі своїм сином Арчі зараз перебувають у Канаді. Повідомляється, що Маркл насолоджується спокійним і розміреним життям. Закордоном герцогиня відчуває значно менше стресу. Вона ходить у походи, готує вдома, проводить час зі своїми собаками та Арчі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше від'їзд принца Гаррі зіграв на руку Вільяму: Єлизавета II призначила чоловіка Міддлтон на нову королівську посаду

Як повідомляв портал "Знай.ua", чекає на повернення Гаррі? Єлизавета ІІ подарувала принцу Вільяму титул з "терміном придатності"

Також "Знай.ua" писав, принци і принцеси з розбитими серцями: названо найвідоміші королівські пари, яким не судилося бути разом