З ірландських островів прийшли вельми тривожні новини. Повідомляється, що біля берегів графства Корк було виявлено 77-метровий вантажний корабель MV Alta, який ходив під прапором Танзанії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Irishexaminer.

Корабель-привид біля берегів Ірландії, фото: Irishexaminer
Корабель-привид біля берегів Ірландії, фото: Irishexaminer

За інформацією представника берегової охорони, таке явище досить незвичне. Корабель без екіпажу, найімовірніше, прибило до берега через шторм. Востаннє цей "корабель-привид" бачили недалеко від Африки півроку тому.

Найзагадковіше те, що цей корабель помічали біля Бермудських островів в 2018 році. Також невідомо, чому ніхто не звернув увагу на цю дивну купу металобрухту, адже такі "примарні" кораблі можуть реально нашкодити і стати перешкодою для пасажирських суден, які не володіють необхідною технікою для виявлення "порожніх" кораблів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців з коронавірусом спіткало страшне лихо на лайнері Diamond Princess.

Як повідомляв Знай.uа NASA набирає нових космонавтів для колонізації Місяця, полетіти може кожен.

Знай.uа писав, Україна змінила правила перетину кордону з Росією, про що варто пам'ятати.