У російському місті Кірові дівчина не захотіла платити за проїзд у таксі і викрала автомобіль. Про п'яною, але заповзятливої пасажирці стало відомо завдяки Telegram-каналу LifeShot.

"Вези мене безкоштовно, мерзота! П'яна дівчина викрала машину таксиста в Кірові, коли той пішов заправлятися", - йдеться в повідомленні.

Пасажирка після того, як сіла в таксі, попередила водія, що у неї немає грошей для того, щоб розплатитися за поїздку. При цьому вона сказала, що не пам'ятає пін-код банківської картки.

Таксист знайшов вихід із ситуації і запропонував їй оплатити бензин на заправці на суму до тисячі рублів — щоб не вводити пароль. Чоловік взяв картку пасажирки і пішов на касу. Але розраховуватися за поїздку дівчина категорично не збиралася — вона перескочила на водійське сидіння і викрала машину.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Машину незабаром знайшли, а дівчину досі розшукують правоохоронці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорізькі таксисти і евробляхеры об'єднаються для масових протестів.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька телезірка вилетіла з таксі, після того, як "звільнилася" від трусиків.

Також Знай. ua писав, що фитнесс-тренер з Росії Яна Данькова стала зіркою соцмереж після істеричних обзываний в таксі.