58-річний син принцеси Маргарет, рідної сестри королеви Єлизавети II – Девід Армстронг-Джонс розлучається зі своєю дружиною Сереною після 26 років шлюбу і народження двох дітей.

"Граф і графиня Сноудон дійшли згоди з приводу того, що шлюб повинен підійти до кінця і що їм потрібно розлучитися. Вони просять про те, щоб преса поважала приватне життя їх сім'ї", - зазначається в офіційній заяві подружжя.

Виявилося, що Девід і Серена вже деякий час живуть не разом. При цьому розлучення має пройти мирно – без скандалів і розподілу майна. Як відомо, у пари є 20-річний син Чарльз і 17-річна донька Маргарита.

Девід Армстронг-Джонс з дружиною Сереною
Девід Армстронг-Джонс з дружиною Сереною

Цікаво, що сімейне життя королівської пари називали зразком стабільності, особливо, якщо порівнювати їх з батьками Девіда – принцесою Маргарет та її чоловіком Ентоні Армстронг-Джонсом.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Пара зіграла весілля 8 жовтня 1993 року в церкві Святої Маргарити в Вестмінстері. На заході були присутні 650 гостей: королева Єлизавета II, принцеса Діана, принцеса Анна та багато інших.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що раніше після 12 років шлюбу онук Єлизавети II Пітер Філліпс розлучився з дружиною Отем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон не може пережити переїзд принца Гаррі.

Також портал Знай.uа писав, як виглядає нове життя колишніх герцогів Сассекських Меган Маркл і принца Гаррі.