Австралійка Яррака Бейлс (Yarraka Bayles) опублікувала в своєму фейсбуці ролик, на якому її дев'ятирічний син Квейд плаче через цькування в школі і просить "дати йому ножа", щоб він зміг вчинити самогубство. Мати підкреслила, що у сина вже була спроба суїциду:

"Ось що робить буллінг. Ми втомилися боротися з цим кожен чортів день нашого життя. Можете, будь ласка, виховувати своїх дітей?"- говоритьЯррака в ролику.

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! 😭

Geplaatst door Yarraka Bayles op Dinsdag 18 februari 2020

Відео набрало в соцмережі 16 мільйонів переглядів: багато користувачів співчували дитині і залишали схвальні коментарі

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ролик з Квейденом поширився настільки, що про ситуацію дізналися знаменитості. Комік з дварфізмом Бред Вільямс організував збір коштів на GoFundMe для Квейда, щоб той зміг відправитися в Діснейленд.

"Давайте покажемо Квейдену і іншим, що вони гідні хорошого в цьому світі", - йдеться на сторінці з пожертвами.

Всього за два дні Вільямс зібрав 200 тисяч доларів пожертвувань. Він планує оплатити сім'ї Бейлс переліт до Каліфорнії, житло і квитки в Діснейленд. Авіаквитки вже надали безкоштовно. Гроші, що залишилися, комік пожертвує в організації, які займаються профілактикою буллінг.

Одна з користувачок Twitter попросила звернути увагу на ситуацію Х'ю Джекмана і Кріса Хемсворт. Вона написала саме цим акторам, тому що вони обидва з Австралії і виконували ролі супергероїв: Джекман - Росомахи, а Хемсворт - Тора.

Х'ю Джекман відреагував на ролик і записав відповідь.

Квейда також підтримала Національна австралійська ліга регбі і запропонувала хлопчикові вивести команду на наступний матч проти "всіх зірок" Нової Зеландії.

Австралійський боксер і колишній чемпіон світу за версією IBF Біллі Діб запропонував Квейдену тренування з боксу.

А тайський підприємець і голова сінгапурської організації, яка проводить бої зі змішаних бойових мистецтв, ONE Championship Чатрі Сітіодтонг запросив Квейда в Сінгапур навчатися бойовим мистецтвам.

Яррака Бейлс зізналась, що не очікувала такої підтримки.

"Дуже дякую величезній кількості людей з усього світу за таку любов. Квейд відчуває вашу підтримку, зараз йому потрібно добре відпочити"ю

Бейлс підкреслила, що буде зустрічатися з «людьми при владі» з питань буллінгу.

в Україні за 2019 рік покінчили життя самогубством 111 дітей.