Школяр жорстоко побив і ледь не задушив мотузкою від сменки 10-річного хлопчика в лісі. Все сталося в Росії - в околицях Кандалакши в Мурманській області. Про це повідомляє з посиланням на джерело в екстрених службах, телеграм-канал LIFE SHOT.

Скріншот, фото з телеграм-каналу LIFE SHOT

Дитина втратила свідомість від нестачі повітря і впала на землю. Кирило Р. подумав, що вбив його, і закопав тіло у снігу. Через кілька годин закляклого хлопчика знайшли дорослі. Він живий і зараз перебуває в лікарні. Намагався його задушити, підлітка затримали. На допиті він зізнався — це вбивство повинно було стати вже третім.

Школяр, фото LIFE SHOT

За словами Кирила Р., першою його жертвою нібито був 8-річний хлопчик, якого він скинув з дамби. Наступним розправився з бездомним. Найближчим часом СК звернеться до суду, щоб обрати "мурманському підлітку-вбивці" запобіжний захід.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина експолковника Захарченка втекла з Росії з донькою та молодим жеребцем.

Також "Знай.ua" писав, що Азаров і Захарченко можуть стати новими ватажками "Л/ДНР".