Італійський уряд ухвалив рішення обмежити свободу пересування в північних регіонах країни, де було зафіксовано випадки зараження коронавірусом. Так, мешканцям населених пунктів, які зареєстрували, як центр епідемії, заборонили виїзд, також найближчим часом планують заборонити туди і в'їзд.

Про це стало відомо завдяки заяві прем'єра Італії Джузеппе Конте, пише видання dpa-international.

Коронавірус в Італії, фото: Reuters
Коронавірус в Італії, фото: Reuters

За інформацією журналістів, в той же день представники Департаменту цивільного захисту повідомили, що в Італії зафіксовано 79 випадків зараження коронавірусом, дві людини загинули, одна людина вилікувався.

Зараз в Італії у 79 осіб було діагностовано пневмонію, що викликається коронавірусом COVID-19, в п'яти регіонах країни. Госпіталізовано 33 людини, з них 18 - в реанімації. У домашній ізоляції знаходяться 11 осіб. Відомо про два летальні випадки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також відомо, що найбільша кількість зараження коронавірусом (54 випадки) зафіксували в Ломбардії. Особливі заходи торкнулися близько 50 000 людей в десяти населених пунктах поблизу міста Кодоньо, яке знаходиться в 60 кілометрах від Мілана.

У регіоні закрито супермаркети і ресторани, нечисленні перехожі на вулицях носять захисні маски. У Мілані, згідно з розпорядженням мера, закрито муніципальні громадські установи. У ряді міст також припинили роботу школи, спортивні клуби, бари і дискотеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невідомі проникли до закритого санаторію "Нові Санжари" і шокували слуг народу.

Як повідомляв Знай.uа українці здивували в гарячих Санжарах, під ворота санаторію привезли доказ милосердя.

Знай.uа писав, коронавірус "зжер" слугу народу і з легкої руки Зеленського відправив його в небуття.