У далекої й теплої Індонезії виявили вельми цікавий спосіб перемогти бідність і класову нерівність. Так, міністр освіти та культури країни Мухаджир Ефенді дав пораду добре забезпеченим людям одружуватися на бідних громадянах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Jakarta Post.

Мухаджир Ефенді, фото: CNN
Мухаджир Ефенді, фото: CNN

В країні ця тенденція не поширена через релігійного правила мусульман – "шукати під стать собі рівного". За словами Мухаджира Ефенді, люди неправильно трактують установку.

"Що буде, якщо бідні будуть шукати інших бідних? Буде більше бідних. А це проблема для Індонезії", – зазначив міністр освіти і культури країни.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто відзначити, що в Індонезії приблизно 5 мільйонів сімей, тобто майже 10% від їх загальної кількості, живуть за межею бідності. Чиновник навіть пообіцяв випустити спеціальний закон про межклассовом шлюбі і допомагати парам з нестабільним економічним становищем у пошуку роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Кличка похвалилися зарплатами киян, - "в півтора рази більше, ніж по Україні".

Як повідомляв Знай.uа Зеленського "поставили на лічильник" - коли слуга народу покине свій пост.

Знай.uа писав, Милованов вгледів те, чого не існує в природі - "Я не бачу, а вони є".