У їжі, яку подають в одному з російських пологових будинків, виявили гусениць. Опаришів знайшла породілля з міста Острів (Псковська область), що в Росії. Про це повідомляє місцева стрічка новин.

Жінка, чиє ім'я не розкривається, помітила дивний інгредієнт в супі. Вона звернулася до працівниці, яка розносить їжу, і та зробила висновок, що це схоже на гусеницю, і пішла на кухню розбиратися.

На моє запитання про те, як опариші виявилися в супі, вона відповіла, що швидше за все вони з перлової крупи, тому що її купують в мішках, і просто, напевно, не встежили, що не подивилися, коли набирали крупу для супу - розповіла пацієнтка пологового будинку

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Жінка також додала, що їй порадили не засмучуватися, адже інші теж їли цей суп. Через це випадок там направили запит в МОЗ з приводу комах. У пологовому відділенні міста Острів Псковської області офіційно не прокоментували цей випадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як розгадати свою підсвідомість з допомогою сну

Також Знай.uа" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них зовсім інших людей.