У неділю ввечері 23 лютого в Японії помер 112-річний Тітецу Ватанабе, який на початку місяця був визнаний найстарішим чоловіком на Землі. Чоловік не дожив 11 днів до свого 113 дня народження.

"Найстаріший у світі чоловік помер у віці 112 років. Тітецу Ватанабе, житель префектури Ніїгата в Японії, помер за 11 днів до 113-го дня народження о 23:10 за місцевим часом в неділю", - йдеться в повідомленні Mirror.

112-літній японець, скріншот: YouTube
112-літній японець, скріншот: YouTube

Чоловіка-довгожителя було офіційно занесено в Книгу рекордів Гіннеса 12 лютого як найстарішого чоловіка на планеті. До нього володарем титулу найстаршого чоловіка на планеті був також житель Японії. 113-річний Масадзо Нонака помер 20 січня минулого року.

Традиційно верхні рядки рейтингів світових довгожителів займають японці. Найстаріша жінка Японії - 117-річна мешканка префектури Фукуока Кані Танака є носієм титулу найстаршої людини на планеті за версією Книги рекордів Гіннесса.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не страшні коронавірус та глобальне потепління, 112-річний японець розкрив секрет довголіття

Як повідомляв портал "Знай.ua", як продовжити життя на 10 років: унікальний експеримент дав шанс мільярдам людей

Також "Знай.ua" писав, секрети довголіття від англійської королеви Єлизавети II: гени, вино, дієта і оптимізм