У Японії мешкає найстарший у світі чоловік. Читецу Ватанабе 112 років і вже більше року він офіційно визнаний найстарішим чоловіком із нині живих.

Японець народився у 1907 році. Майже все життя працював у сфері сільського господарства, а під час Другої світової брав участь у боях на Тихо океан.

У 1974 році Ватанабе вийшов на пенсію і до 104 років займався фермерством, вирощуючи фрукти і овочі. В останні роки він живе у будинку престарілих. Тут він не такий активний, але до минулого літа кожен день робив фізичні вправи, займався математикою, орігамі і каліграфією.

Чоловік зізнається, що його секрет довголіття полягає в тому, щоб не злитися і більше посміхатися. І це проста істина, про яку багато хто у складних і ьуденних життєвих ситуаціях забуває.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

даємо, ексцентричні і зухвалі, яскраві і епатажні - дідусі і бабці у свої 80 стали зірками мегаполісів.

Як повідомляв портал Знай.ua, чотири людських життя забрало зіткнення двох легковиків у Житомирській області

Також Знай.ua писав про те, що водій маршрутки під номером "8" ледь не переїхав жінку похилого віку, яка просто намагалася вийти з транспорту через задні двері.