В Ірані заступник міністра охорони здоров'я Ірадж Харірчі підхопив коронавірус. Ще день тому було видно по ньому, що щось не так. Але кілька днів тому він заявляв, що все в порядку. Однак, результати тесту показали, що у нього таки є коронавірус, з яким зараз борються в багатьох країнах світу. Про це повідомляє агентство ISNA на сторінці в Twitter.

Варто відзначити, що за даними ВООЗ, за останню добу в Ірані були зафіксовані майже три десятки нових випадків зараження коронавірусом. А загальна кількість підтверджених випадків досягає 95 осіб. Також відомо, що в Ірані від коронавіруса загинуло вже 15 осіб. Також у ВООЗ повідомляють, що всього у світі зафіксовано вже 79 тисяч випадків зараження коронавірусом, та 77 тисяч з них – Китаї. За межами Китайської республіки вірус поширився вже у 32 країнах світу. Найбільш стрімко в останні дні захворювання поширюється в Японії, Південній Кореї та Італії.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.