В американському місті Порт-Ізабел жінка зловила незвичайну істоту, яка виявилася отруйним хробаком.

Про це пише USA Today.

Отруйна риба USA Today
Отруйна риба USA Today

Жінка на ім’я Алісса Рамірес рибалила на причалі разом з матір'ю, коли раптом з моря витягнули створіння, невідоме для них. Воно було вкрите голками, звивалося і зовсім не було схожим на рибу. Жінки зняли істоту на фото і відео і надіслали ролик в департамент парків і дикої природи Техасу. Спеціалісти розповіли, що це хробак виду Hermodice carunculata.

На щастя, Рамірес не торкнувся морської істоти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як виявилося, це був бородатий вогнепальний черв'як, який може вводити потужний нейротоксин зі своїх крихітних щетинок на свої боки, що може спричинити за собою рану, яка відчуває, що вона підпалена, а біль може тривати годинами.

На щастя, я не мусив його чіпати, тому що він відпустив мою наживку. По тому, як він рухався і червоним кольорам, я знав, що його не чіпати. Я помістив його на поруччя пристані, я зробив відео та фотографії з нього… Він хитався на кілька хвилин, а потім сам упав у воду - сказала Рамірес

Бородатий вогневий черв'як знаходиться в теплих мілководдях в Атлантичному океані і навколо нього, включаючи Мексиканську затоку. Це трохи схоже на нечітку гусеницю. Тіло може бути зеленого, помаранчевого або іншого яскравого кольору, а невеликі пучки білої щетини вирівнюють його сторони, створюючи «нечіткий» вигляд.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше містична істота могла вбити оленя