Як відомо, чимало українці полюбляють їздити на відпочинок до Туреччини та отримувати задоволення не тільки від тамтешніх краєвидів, а й шведського столу, який так і манить туристів. Одна, не усі знають, які небезпеки приховують гори смачної та водночас "свіжої" їжі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідтак, іноземні експерти розповіли про ряд "секретів" про шведський стіл, яких не видно на перший погляд, але які можу запросто будь-якого туриста відправити на лікарняне ліжко.
Безвідходне виробництво - саме так фахівці називають систему турецького харчування, яке їм відомо зсередини. За нею, все те, що не з'їдається на сніданок, плавно перетікає на обід, а потім за допомогою кулінарних прийомів перетворюються в вечерю і так відбувається до того моменту, поки їжа остаточно не протухне. Тому експерти радять якомога менше їсти у Туреччині:
Салати - це смачно і іноді навіть корисно. Це правило стосується виключно свіжоприготовлених страв. Однак, якщо і їсти салати в Туреччині, то строго без місцевих соусів і майонезів. Безпечніше буде вибрати варіант з соняшниковою або оливковою олією.
М'ясо - турки настільки звикли перетворювати одне блюдо в інше, що тут і не помітиш підступу. Вони використовують величезну кількість різних спецій, які приховують всі неприємні запахи. Тому, фахівці радять брати зі шведського столу той м'ясо, де спостерігається найменше спецій.
Фрукти - тут все простіше простого: не варто їсти недозрілі і перестиглі плоди. І не варто лінуватися мити фрукти додатково. Це точно не зашкодить.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,