У Саратові агресивний пасажир напав на таксиста спочатку з матюками і докорами, а потім і з кулаками. Чоловік знавіснів після того, як водій відмовився порушувати ПДР і везти маленьку дитину без дитячого крісла. За це він отримав від розсердженого чоловіка прізвисько "кінь педальний".

Відео нападу саратовський таксист виклав 26 лютого на YouTube-каналі. Таксист пояснив, що сім'я з 5-річною дитиною не вказала тариф "дитячий" при замовленні таксі, а якби вони все-таки зробили, ціна поїздки зросла лише на 40 рублів.

Напад на таксиста, скріншот: YouTube
Напад на таксиста, скріншот: YouTube

В результаті батько дитини почав вести себе агресивно, підвищувати голос і наполягати на тому, щоб таксист їхав. Конфлікт посилило те, що з пасажирів списалися гроші за скасування поїздки, а водій відмовився повертати їх, пославшись на те, що суму забрав агрегатор.

В результаті обидва чоловіки сильно рознервувалися. Пасажир накинувся на таксиста і вдарив його. Він рясно супроводжував свою промову матом. Таксист відправив звернення до "Яндекс.Таксі" і повідомив, що відповіді на нього немає вже третю добу. При цьому, за його словами, пасажир вирвав ключі із замка запалювання і розбив таксисту окуляри. Водій також пообіцяв написати заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше відео з істерикою в таксі потрапило в інтернет 12 лютого 2020 року. Його героїня – фітнес-тренер Яна Данькова, яка накинувся на таксиста. Причиною стало те, що водій довго чекав клієнтку, а потім нарахував їй 57 рублів за простій. У той же день ролик розійшовся по соцмережах і незабаром фраза з нього стала мемом. Пасажирка кричала на водія:

"Вези мене, мразь. Мене люди чекають. Вези, мерзотнику, я сказала. Мерзота, я сказала, вези. Тільки спробуй не відвезти, тебе знайдуть, мразь. Вези, а то зараз люди сюди під'їдуть, тварь. Я попросила, сука, я поспішаю. Ти, сволота. Це з-за того, що я росіянка? Блять, узбек. Ти всіх російських ненавидиш?"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вези мене, мерзота, безкоштовно - п'яна пасажирка викрала машину таксиста, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві таксист провчив нахабну пасажирку. Він - без грошей, вона - гола, відео

Також "Знай.ua" писав, що козак Гаврилюк з депутатів подався в таксисти? У мережі спливли неоднозначні фото